Meedoen?

Ik wil meedoen als…

Jongeren

Ben je tussen de 12 en 30 jaar oud en wil je graag een positieve impact hebben op jouw omgeving? Doe dan mee aan Maatschappelijke Diensttijd (MDT)! MDT biedt jou de kans om gedurende zes maanden, 80 uur te besteden aan het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten waar jij gepassioneerd over bent.
We komen graag met je in contact!

 

 

Partner

Wil je als organisatie bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en tegelijkertijd maatschappelijke impact maken? Word dan een partner van Maatschappelijke Diensttijd (MDT)! Als MDT-partner krijg je de mogelijkheid om jongeren te begeleiden en te ondersteunen bij het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten. We komen graag met je in contact!

 

 

School

Wil je als school een actieve rol spelen in het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling onder je leerlingen? Word dan een MDT-school! Als MDT-school krijg je de mogelijkheid om je leerlingen te ondersteunen en begeleiden bij het vervullen van hun Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en zo een waardevolle bijdrage te leveren aan hun groei en ontwikkeling als burgers. We komen graag met je in contact!