Ons Team!

Chris van de Ven

Directeur

als 63 jaar oude Bedenker, oprichter en directeur van St. HOPE-XXL is mijn doel dat de medemens hun leven met een 8 gaan waarderen.
“Wellicht naïef, maar niets doen is erger”, zei Jan Terlouw.
En zo is het!

Max Hoving

PR, Communicatie, Social Media & Techniek

16 jaar, de jongste van het team uit Zevenaar. Gepassioneerd door techniek, bouwde hij deze website en is mede-verantwoordelijk voor PR, communicatie en de podcasts!

Yannick Eelderink

MDT Coach

Anisa Suherli

MDT Coach

18 jaar oud, studeert bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Met MDT op het Lyceum Elst wil ik jongeren inspireren tot kleine daden met grote impact voor een betere wereld.”

Lieke Meertens

MDT Coach

Rob Vissers

Senior Projectleider, PR & Communicatie & Lid Projectteam

Woonachtig in Driebergen, 55 jaar geleden geboren in Arnhem. zijn baan als Senior projectleider & stroomlijner bij HOPE-XXL / MDT ligt het echt aan zijn hart, gedreven ondernemer en passie voor badkamerontwerp

Nina Elbers

Social Media Expert

Geboren in Zevenaar, 21 jaar oud. HAN propedeuse, nu Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Passie voor journalistiek, interviews en schrijven.”

Dariënne Ferero

MDT Coach

Als stagiaire bij HOPE XXL help ik jongeren groeien en bloeien. Ik geloof in begeleiding en inspiratie als sleutels tot succes. Hier kan ik mijn vaardigheden ontwikkelen en een verschil maken, terwijl ik bijdraag aan onze missie voor een hoopvolle toekomst.

Flore Sandifort

MDT Coach

20 jaar oud, studeert pedagogische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Met MDT op het Lyceum Elst wil ik leerlingen inspireren om zich vrijwillig in te zetten voor anderen. Zo bouwen we aan een sterkere samenleving en bevorderen we hun persoonlijke ontwikkeling.

Peggy Blaauw

Senior Projectmanager & Lid Projectteam

Als 47-jarige Projectleider bij HOPE-XXL geniet ik van het verbinden en laten groeien van mensen, ongeacht hun leeftijd. Mijn toewijding is het creëren van een omgeving waarin iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken!

Jan de Grauw

MDT Coach

22 jaar oud en werkzaam als MDT-coach bij HOPE-XXL. Jan gelooft dat het belangrijk is dat jongeren door krijgen dat ze écht het verschil kunnen maken voor een ander. Hij draagt daar graag zijn steentje in bij!

Lars van Onna

MDT Coach

Anny Huuskes

Projectleider bij Special Challenges & MB

Met plezier zet ik mij in om jongeren zelf ontwikkelingskeuzes te laten maken, en bij te dragen aan een positieve beweging voor de maatschappij!

Lotte Jansen

MDT Coach & Lid Projectteam

22 jaar oud en werkzaam bij HOPE-XXL als MDT-coach en Projectteamlid. Lotte draagt graag haar steentje bij aan MDT omdat ze erin gelooft dat iets doen voor een ander, je écht een goed gevoel kan geven!

Tesse Blaauw

MDT Coach

19 jaar oud, studeert junior account management aan Rijn en IJssel. Als coach op de Candea locatie Eltensestraat begeleid ik met plezier jongeren. Met mijn kennis van de school en leerkrachten help ik hen graag op weg naar een mooie toekomst.

Roan Geurts

MDT Coach

21 jaar oud, is al vijf jaar actief bij HOPE XXL, waarvan de laatste jaren als MDT-coach op Liemers College Zonegge. Hij haalt energie uit het werken met leerlingen die anderen willen helpen. Hij vindt het geweldig om te zien hoe simpel dit soms kan zijn, hoe het jezelf kan ontwikkelen, en vooral hoe leuk het kan zijn.

Vica Groen

Stagiaire

Als Stagiaire in de rol van MDT-Coach is het mijn missie om jongeren te motiveren en te begeleiden, zodat ze hun talenten optimaal benutten en een positieve impact hebben op de samenleving.